ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΑΡΑΠΙΝΑ

ΥΛΙΚΑ
10 αυγα
1 βιταμ
2 ποτηρια νερου ζαχαρη
2 βανιλετες
2 κ.γλυκου μπεικιν-παουντερ
400 γρ τρουφα
1 ποτηρι νερου γαλα εβαπορε αραιωμενο
4 ποτηρια νερου αλευρι φαρινα

ΣΙΡΟΠΙ
5 ποτηρια ζαχαρη
5 ποτηρια νερο
βρασιμο 10 λεπτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο καλα και στη συνεχεια ριχνουμε τα αυγα
διαδοχικα με τη ζαχαρη.κατοπιν τις βανιλετες το μπεικιν,το αλευρι με το γαλα
και τελος την τρουφα.εχουμε βουτυρωσει και αλευρωσει ελαφρα το ταψι μας και 
και το ριχνουμε μεσα.το βαζουμε στον φουρνο μας,αφου πρωτα τον εχουμε προθερμανει,
στους 180 βαθμους,στις αντιστασεις μονο απο κατω.το ψησιμο θα διαρκεσει
1 ωρα παρα δεκα λεπτα,μονο απο κατω,και 10 λεπτα πριν το βγαλουμε το βαζουμε στην απο πανω αντισταση.
το σιροπι μας θα ειναι ετοιμο,και μολις βγει το γλυκο το σιροπιαζουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:το γαρνιρουμε με σαντυγι και τρουφα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΑΡΑΠΙΝΑ 4.5 5 Gwgoyla Nsg ΥΛΙΚΑ 10 αυγα 1 βιταμ 2 ποτηρια νερου ζαχαρη 2 βανιλετες 2 κ.γλυκου μπεικιν-παουντερ 400 γρ τρουφα 1 ποτηρι νερου γαλα εβαπο...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

Δεν υπάρχουν σχόλια