ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ(διαιτης)


ΘΕΡΜΙΔΕΣ:250/μεριδα

ΥΛΙΚΑ:
600γρ. κοτοπουλο φιλετο στηθος κομμενο σε κυβους
1 μεγαλο κρεμμυδι
1 μεγαλη πρασινη πιπερια
1 κουτι τοματακια κονκασε η/ξεφλουδισμενες και ψιλοκομμενες τοματες φρεσκιες(2 μεγαλες τοματες)
αλατι-πιπερι
1 κουταλια σουπας ελαιολαδο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαριζουμε και ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι.Πλενουμε και ξεσποριαζουμε την πιπερια και την κοβουμε σε κομματακια.

Σε 1 αντικολλητικο τηγανι τσιγαριζουμε το κρεμμυδι στο ελαιολαδο μεχρι να μαλακωσει.
Στη συνεχεια ριχνουμε την πιπερια και το κοτοπουλο,αλατοπιπερωνουμε και ανακατευουμε καλα.

Προσθετουμε τις τοματες με το χυμο τους κι ανακατευουμε.
Σκεπαζουμε το τηγανι και αφηνουμε τα υλικα να σιγοβρασουν για περιπου 40 λεπτα.

Σερβιρουμε με βραστο ρυζι,η πουρε, η ακομα και με λαχανικα στον ατμο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ(διαιτης) 4.5 5 Gwgoyla Nsg ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 250/μεριδα ΥΛΙΚΑ: 600γρ. κοτοπουλο φιλετο στηθος κομμενο σε κυβους 1 μεγαλο κρεμμυδι 1 μεγαλη πρασινη πιπερια ...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

Δεν υπάρχουν σχόλια