Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!
Home » , » ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ(διαιτης)

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ(διαιτης)

Written By Gwgoyla Nsg on Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 | 7:58:00 μ.μ.


ΘΕΡΜΙΔΕΣ:250/μεριδα

ΥΛΙΚΑ:
600γρ. κοτοπουλο φιλετο στηθος κομμενο σε κυβους
1 μεγαλο κρεμμυδι
1 μεγαλη πρασινη πιπερια
1 κουτι τοματακια κονκασε η/ξεφλουδισμενες και ψιλοκομμενες τοματες φρεσκιες(2 μεγαλες τοματες)
αλατι-πιπερι
1 κουταλια σουπας ελαιολαδο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαριζουμε και ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι.Πλενουμε και ξεσποριαζουμε την πιπερια και την κοβουμε σε κομματακια.

Σε 1 αντικολλητικο τηγανι τσιγαριζουμε το κρεμμυδι στο ελαιολαδο μεχρι να μαλακωσει.
Στη συνεχεια ριχνουμε την πιπερια και το κοτοπουλο,αλατοπιπερωνουμε και ανακατευουμε καλα.

Προσθετουμε τις τοματες με το χυμο τους κι ανακατευουμε.
Σκεπαζουμε το τηγανι και αφηνουμε τα υλικα να σιγοβρασουν για περιπου 40 λεπτα.

Σερβιρουμε με βραστο ρυζι,η πουρε, η ακομα και με λαχανικα στον ατμο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!