ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο βυσσινα
800 γρ ζαχαρη
1/2 κιλο καθαρο οινοπνευμα
1/2 κιλο κονιακ
2 ξυλακια κανελας
3-4 ξυλακια γαρυφαλλο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε τα βυσσινα και βγαζουμε τα κοτσανια τους.
τα βαζουμε σε ενα βαζο και τα σκεπαζουμε με τη ζαχαρη,
προσθετοντας στη συνεχεια το οινοπνευμα.
το αφηνουμε σε ηλιολουστο σημειο για ενα μηνα.στον μηνα επανω,
προσθετουμε το κονιακ,την κανελα,το γαρυφαλλο,και το ξανασφραγιζουμε.
το αφηνουμε για αλλες δυο εβδομαδες στον ηλιο.
οταν θα ειναι πλεον ετοιμο,θα το στραγγισουμε,και θα το φυλαξουμε 
σε ομορφο μπουκαλι του λικερ.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
μπορειτε να αντικαταστησετε το καθαρο οινοπνευμα
με  βοτκα.
ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ 4.5 5 Gwgoyla Nsg ΥΛΙΚΑ 1 κιλο βυσσινα 800 γρ ζαχαρη 1/2 κιλο καθαρο οινοπνευμα 1/2 κιλο κονιακ 2 ξυλακια κανελας 3-4 ξυλακια γαρυφαλλο


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

Δεν υπάρχουν σχόλια