ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΛΑ ΧΑΣΑΠΑ!!!

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ φτιαγμένες με διαφορετικό αλλα Πεντανόστιμο τρόπο που αξίζει να δοκιμάσετε!

-Οσες μπριζολες θελετε(χοιρινες η μοσχαρισιες αναλογα τα ατομα).
-τυρι του τοστ.
-φρεσκιες τοματες.
-πρασινες πιπεριες.
-κρεμμυδια ξερα(προεραιτικα).
-τυρι φετα(προεραιτικα).
-αλατι-πιπερι-ριγανη-θυμαρι.
-λαδι.




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-Πλενουμε καλα τις μπριζολες μας και τις τοποθετουμε με τη σειρα πανω στο ταψι μας.
-ριχνουμε αλατι-πιπερι-ριγανη-θυμαρι (οσο νομιζουμε εμεις,αναλογα το γουστο μας).

-τοποθετουμε σε καθε μπριζολα απο 1 φετα τυρι του τοστ.

-κοβουμε τις τοματες σε ροδελες και σκεπαζουμε την καθε μπριζολα.

-κοβουμε τις πιπεριες σε πολυ λεπτα μπαστουνακια και τις απλωνουμε πανω απο τις μπριζολες.
-αν θελουμε κοβουμε το κρεμμυδι οπως το κοβουμε στη σαλατα και το μοιραζουμε στις μπριζολες.

-αν θελουμε κανουμε τη φετα τριμματα και τη μοιραζουμε κι αυτην πανω στις μπριζολες.

-ριχνουμε επιπλεον λιγη ριγανη και θυμαρι.
-τελειωνοντας βαζουμε λιγο λαδακι και νερο στην ακρη του ταψιου.

ΨΗΣΙΜΟ:
ψηνουμε στους 180-200 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο για περιπου 1 ωρα.
Γινονται τοσο μαλακες και πεντανοστιμες!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν γυριζουμε καθολου τις μπριζολες καθ ολη τη διαρκεια του ψησιματος.Προκειται για μια νοστιμη παραλαγη απο τον κλασσικο τροπο μαγειρεματος.Φανταστειτε οτι ολα τα υλικα που μπαινουν πανω απο τις μπριζολες ποτιζουν και αρωματιζουν το κρεας με αποτελεσμα που θα σας ενθουσιασει.δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΛΑ ΧΑΣΑΠΑ!!! 4.5 5 Gwgoyla Nsg ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ φτιαγμένες με διαφορετικό αλλα Πεντανόστιμο τρόπο που αξίζει να δοκιμάσετε!...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

2 σχόλια

neneka86 είπε...

gwgoula k auto to exw kanei k einai eksisou uperoxo... arese polu stous kalesmenous mou k tous ekseplikse o sundiasmos k auto to kati diaforetiko apo tis klassikes mprizoles sto fourno... mpravo sou!!!!! filakia polla!!

gwgoyla είπε...

Μπραβο βρε neneka,δεν ξερεις ποση χαρα μου εδωσες που φτιαχνεις φαγητακια απο το μπλογκ μου και πανω απ'ολα οτι σας αρεσουν..αυτη ειναι η χαρα μου οτι αυτα που φτιαχνω αρεσουν στον κοσμο οταν τα τρωνε.
Φιλακια πολλα!!!