ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ (ΦΑΒΑ)

Υπέροχη παραδοσιακή ΦΑΒΑ για οσους αγαπανε τα οσπρια!
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο φαβα
κρεμμυδια
μαιντανο
λεμονι
λαδι
αλατι πιπερι
ριγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου καθαρισουμε και πλυνουμε καλα την φαβα,την βαζουμε στην κατσαρολα
με λιγο νερο,κι ενα καθαρισμενο και χαραγμενο κρεμμυδι σταυρωτα
στο κεντρο της κατσαρολας

και την αφηνουμε να σιγοβρασει αρκετα,
προσεχοντας αν σωθει το νερακι να προσθεσουμε.
Αφου βρασει βαζουμε στο μουλτι ενα μερος και τη χτυπαμε

 και συνεχιζουμε το ιδιο εως οτου τελειωσει το υλικο μας.

Την βαζουμε σε ενα ταπερ ριχνουμε το αναλογο αλατι και μετα την χωριζουμε
σε μεριδες,η'τη βαζουμε σε ενα πιατο για ορεκτικο στο μενου της ημερας,
αφου πρωτα εχουμε καθαρισει και κοψει σε φετες το κρεμμυδι,εχουμε ψιλοκοψει
τον μαιντανο..Ανοιγουμε ενα λακκο στη φαβα και ριχνουμε,λαδι,ριγανη πιπερι,
τα κομμενα κρεμμυδια τον μαιντανο και τελος το λεμονι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ (ΦΑΒΑ) 4.5 5 Gwgoyla Nsg Υπέροχη παραδοσιακή ΦΑΒΑ για οσους αγαπανε τα οσπρια! ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο φαβα κρεμ...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

Δεν υπάρχουν σχόλια