Google+ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ | Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

Συνταγή απο: Gwgoyla Nsg Κατηγορίες: |






ΥΛΙΚΑ
1 Κοτοπουλο
200 γρ  κεφαλοτυρι πικαντικο
200 γρ τυρι φετα
1 ντοματα 
1 πρασινη πιπερια
1/2 κεφαλι σκορδο
αλατι πιπερι
Λιγο λαδι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου εχουμε καθαρισει και πλυνει καλα το κοτοπουλο,το αλατοπιπερωνουμε
εντος στην κοιλια του.Εχουμε κοψει σε κυβους το κεφαλοτυρι,την φετα,την ντοματα,την πιπερια  και την  καθε σκελιδα
σκορδο στη μεση,και γεμιζουμε την κοιλια του.


Αφου τη γεμισουμε ραβουμε η'
κλεινουμε την τρυπα με οδοντογλυφιδες.


Στη συνεχεια τρυπαμε σε διαφορετικα 
σημεια το κοτοπουλο και σε καθε ανοιγμα βαζουμε και απο μιση σκελιδα
σκορδο.


το αλατοπιπερωνουμε και εξωτερικα,και το τοποθετουμε στο ταψι μας, ριχνουμε λιγο λαδακι και νερακι και το ψηνουμε στον αερα για 1 1/2 ωρα περιπου.Αν θελουμε κοβουμε και πατατουλες,και τις βαζουμε γυρω γυρω απο το κοτοπουλο και γινοντε λουκουμι και πεντανοστιμες,απο την γεμιση και τη γευση του κοτοπουλου.


Αυτο το φαγητο,το εμαθα και το ετρωγα απο τον μπαμπα μου,που ειχε ψησταρια στην Λαμια,και που δυστυχως εφυγε απο την ζωη...εφτιαχνε τελειους μεζεδες και σας συστηνω ανεπιφυλαχτα να το δοκιμασετε..ειναι τελειο!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε Επίσης:



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

borume na antikatastisume ts skelides skordo pou vazume mesa sta anoigmata me skoni skordo rixnontas to e3wterika mazi me to alati k to piperi ??

gwgoyla είπε...

Καλη σου μερα φιλη/φιλε...
Δεν χρησιμοποιω ποτε σκορδο σε σκονη,αλλα υποθετω οτι θα ειναι εξισου ικανοποιητικη η γευση του.
Καλη επιτυχια και καλες γιορτες!!!!

Ανώνυμος είπε...

gwgoula egw eimai neos sto xompi tou mageirematos k xtes eftiaxa to kotopoulo!entaxei apla den ypirxe!apo ta kalytera fagita pou exw faei k eimai k 100% sigouros oti den to petyxa!alla akoma k apotyximeno einai teleio!

gwgoyla είπε...

Ανωνυμε σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,και χαιρομαι πραγματικα που σου αρεσε..οσο για το οτι δεν το πετυχες οπως λες να ξερεις οτι μετραει το μερακι,η αγαπη και η προσπαθεια σου.Καλο σου βραδυ!!!

ggr είπε...

Θα ήθελες σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιά θερμοκρασία πρέπει να είναι ο φούρνος ? Πρέπει να είναι ήδη προθερμασμένος ? Τον γυρίζεις καθόλου σε γκριλ προς το τέλος ? Πιστεύεις ότι η προσθήκη κάποιων αρωματικών, όπως θυμάρι ή μαωτζουράνα, θα είχε να προσφέρει κάτι ?

Σε ευχαριστώ πολύ

gwgoyla είπε...

ggr στους 180-200 βαθμους στον αερα..ναι να ειναι προθερμασμενος και συγνωμη που δεν τα αναφερω..οχι δεν τον γυριζεις τον φουρνο καθολου στο γκριλ.
Οσο για τα συγκεκριμενα αρωματικα που αναφερεις,αν θελεις μπορεις να βαλεις λιγο θυμαρι η'ριγανη με μετρο ομως γιατι πικριζει..Καλο μεσημερι και σε ευχαριστω πολυ!!!

Ανώνυμος είπε...

tora pou sou grafo psinete sto fourno .... gia na doume!!!

Ελα στην παρέα μας!!!

Follow on Bloglovin