ΜΗΛΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η' ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ!!!


 



ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΜΗΛΑ)
2 μηλα κοκκινα
Λιγη κανελα σε σκονη
Ζαχαρη οση θελετε
60 γρ βουτυρο



ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριστε τα μηλα,


κοψτε τα σε ροδελες παχους περιπου 1εκ.

και με 
ενα ειδικο εργαλειο η'με ενα μαχαιρακι αφαιρουμε τα κουκουτσια τους.

Σε ενα κατσαρολακι λιωνουμε το βουτυρο και το αφαιρουμε απο την φωτια,

και βυθιζουμε τα μηλα ωστε να βουτυρωθουν και απο τις δυο πλευρες.

Στην συνεχεια τα τοποθετουμε στην σχαρα η'σε ενα ταψακι (εγω τα εβαλα
στο ταψι) και τα ψηνουμε στο γκριλ για ενα 10 λεπτο το πολυ,
αφου στο διαστημα αυτο τα γυριζουμε και απο τις δυο πλευρες να ψηθουν.

 Οταν τα βγαλουμε τα πασπαλιζουμε με κανελα και ζαχαρη οπου εχουμε κανει μιξ
 και τα συνοδευουμε και με σαντιγι εαν θελουμε.
Επισης πριν τα βαλετε για ψησιμο μπορειτε να τα πασπαλισετε με την 
κανελα και την ζαχαρη για να βγουν καραμελωμενα.
Η επιλογη δικη σας!!!




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΗΛΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η' ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ!!! 4.5 5 Unknown   ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΜΗΛΑ) 2 μηλα κοκκινα Λιγη κανελα σε σκονη Ζαχαρη οση θελετε 60 γρ...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Unknown, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Unknown .

Δεν υπάρχουν σχόλια