Google+ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ...ΓΕΥΣΗΣ!!! | Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ...ΓΕΥΣΗΣ!!!

Συνταγή απο: Gwgoyla Nsg Κατηγορίες: | |







ΥΛΙΚΑ

1300 γρ.κολοκυθα κιτρινη τριμμενη (καθ.βαρος)
200 γρ ζαχαρη
κανελα
250 γρ σταφιδες ξανθες
1/2 ποτηρι κρασιου λαδι
450 γρ φυλλο για πιτες η'γλυκα
Αλατι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοβουμε το κολοκυθι στην μεση,

και με ενα κουταλι ξυνουμε τις 
ινες και τα σπορια και τα αφαιρουμε.

Αφαιρουμε το εξωτερικο μερος,  και μετα κοβουμε σε μικρα 
κομματια το κολοκυθι, και το τριβουμε στον τριφτη στις μεγαλες τρυπες.



Το βαζουμε στο σουρωτηρι με λιγο αλατι να φυγουν τα υγρα για 1/2 με 1 ωρα.





Στην συνεχεια το στιβουμε καλα μεσα στις χουφτες μας και το βαζουμε 
σε μια λεκανη με ολα τα αλλα υλικα και ανακατευουμε.
Μπορουμε να δοκιμασουμε την γεμιση αν ειναι γλυκια η'αν θελουμε
να συμπληρωσουμε κι αλλη ,το ιδιο και για την κανελα.

Παιρνουμε ενα φυλλο το αλειφουμε με λαδακι,απο πανω βαζουμε αλλο ενα
το αλειφουμε και αυτο 

και στην συνεχεια παιρνουμε γεμιση με ενα κουταλι
της σουπας και την βαζουμε κατα μηκος του φυλλου

 και αρχιζουμε να το
κανουμε ρολο,και κατοπιν το βαζουμε σε ταψι οπου το εχουμε λαδωσει
και συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας.
Σε ενα μπωλ βαζουμε λιγο λαδακι,λιγη ζαχαρη και λιγη κανελα και 
αλειφουμε τα ρολα μας.Με αυτο τον τροπο παιρνουν μια κρυσταλιζε κρουστα.

ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 45-50 λεπτα.
Αν Θελετε πασπαλιστε απο πανω ζαχαρη αχνη!!Συνδυαζεται τελεια!!!




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δείτε Επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ελα στην παρέα μας!!!

Follow on Bloglovin