ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ!!!






Επικαιρο φαγητο λογω των εορτων,
και οχι μονο..




ΥΛΙΚΑ
1 κιλο χοιρινο
2 κιλα σελερι
1 μεγαλο κρεμμυδι ξερο
1 με 1 1/2 λεμονια τον χυμο τους
1 αυγο
4-5 κ.γλυκου κορν φλαουρ
Λιγο ελαιολαδο
Αλατι
Πιπερι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοβουμε τις ριζες απο το σελερι,και το κοβουμε σε 3 μερη,
πλένουμε πολυ καλα με αφθονο νερο,
και το βραζουμε μεχρι να δουμε οτι ειναι σχεδον
ετοιμο,και μετα το σουρωνουμε.Με τον τροπο αυτο το φαγητο μας
δεν θα γινει βαρυ.
Σε μια κατσαρολα,βαζουμε λιγο ελαιολαδο και σωταρουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι
και στην συνεχεια ριχνουμε το κρεας μας το σωταρουμε και αυτο
ριχνουμε πιπερακι νερακι μεχρι να σκεπασουμε το κρεας μας και το αφηνουμε να σιγοβρασει..
λιγο πριν ειναι ετοιμο και αν και εφοσον χρειαζεται
νερακι συμπληρωνουμε λιγο και προσθετουμε το σελερι να βρασει για λιγο 
με το κρεας αφου το εχουμε ηδη νεροβρασει.
Στην συνεχεια ριχνουμε το αναλογο αλατακι,αφου δουμε οτι το φαγητο μας εχει 
βρασει και το κατεβαζουμε απο την φωτια να ετοιμασουμε το αυγολεμονο.
Στο μουλτι χτυπαμε το αυγο,το λεμονι,4-5 κ.γλυκου κορν φλαουρ,και 3 κουταλες
ζωμο απο το φαγητο μας και το ριχνουμε στο φαγητο.
Κουναμε την κατσαρολα μας να παει παντου το αυγολεμονο,το ξαναβαζουμε
στην φωτια να παρει 2-3 βρασεις για πηξει η σαλτσουλα του,και ειναι ετοιμο για να το σερβιρουμε.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ!!! 4.5 5 Gwgoyla Nsg Επικαιρο φαγητο λογω των εορτων, και οχι μονο.. ΥΛΙΚΑ 1 κιλο χοιρινο 2 κιλα σ...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

2 σχόλια

alexandra είπε...

Το αυγολέμονο είναι απαραίτητο σε αυτή την συνταγή?

gwgoyla είπε...

Για να αναδειχτει το φαγητο το θελει το αυγολεμονο..τι σε ενοχλει στο φαγητο?το αυγο?αν δεν το θελεις στιψε μονο το λεμονι και βαλε το κορν φλαουρ ανακατεψε τα καλα και ριξτο στο φαγητο κουνωντας κυκλικα την κατσαρολα να παει παντου..καιαυτο για να πηξει η σαλτσουλα του..
καλη σου επιτυχια αν το φτιαξεις..σε ευχαριστω πολυ για την επισκεψη!