ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ!!!


Απλο,λιτο,μα νοστιμοτατο...












ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μυδια φρεσκα
1 1/2 κουπα ρυζι καρολινα
1 σφηνακι ουζο
1 μεγαλο ξερο κρεμμυδι
1 συσκευασια ντοματακια κονκασε
1/2 ποτηρι νερου χυμο ντοματας
Αλατι
Πιπερι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε και πλενουμε πολυ καλα το κελυφος των μυδιων.
Στην συνεχεια βαζουμε σε βαθυ τηγανι η'γουοκ λιγο ελαιολαδο και ριχνουμε
το ψιλοκκομενο κρεμμυδι και το σωταρουμε,


κατοπιν ριχνουμε τα μυδια 
και τα αχνιζουμε μεχρι να δουμε οτι ανοιγουν ολα,οσα δεν ανοιγουν τα πεταμε.


Στην συνεχεια τα σβηνουμε με το ουζο,ριχνουμε τις ντοματες και τον χυμο,


ριχνουμε 2 κουπες νερο,αλατι,πιπερι και τα αφηνουμε για κανα 5λεπτο να βρασουν,


και μετα ριχνουμε το ρυζακι,


ανακατευουμε κατα διαστηματα,και αν χρειαστει
συμπληρωνουμε λιγο ζεστο νερακι,αν κραταει λιγο το ρυζακι,σβηστε τη φωτια,
και αφηστε το λιγο να σταθει,και σερβιρετε..ειναι νοστιμοτατο.






ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ!!! 4.5 5 Gwgoyla Nsg Απλο,λιτο,μα νοστιμοτατο... ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μυδια φρεσκα 1 1/2 κουπα ρυζ...


,

Δώστε το email σας για να λαμβάνετε πρώτη/ος κάθε καινούρια Συνταγή...

author picture

Για μένα :

Είμαι η Gwgoyla Nsg, ιδιοκτήτρια του Μαγειρικού blog Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς.Αγαπώ τη Μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική απο πολύ μικρή και μέσα απο το blog μου διοχετεύω αυτή την αγάπη και προς εσάς.Θέλω να ξέρετε οτι Ο Λ Ε Σ οι συνταγές που θα βρείτε στο ιντερνετικό σπιτάκι μου είναι δοκιμασμένες και φτιαγμένες με φροντίδα,Αγάπη και πολύ πολύ μεράκι...Επίσης φροντίζω να δίνω και αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες βήμα προς βήμα απο την παρασκευή τους ετσι ωστε ακόμα και η πιό Αρχάρια μαγείρισσα να βγεί ασπροπρόσωπη στα αγαπημένα της πρόσωπα!!!Αν σας αρέσει κάποια συνταγή ή έχετε κάποια απορία μή διστάσετε να γίνετε μέλος και να αφήσετε το σχόλιό σας. Για να γίνετε μέλος στη σελίδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Για να γίνετε μέλος στην Ομάδα μου στο Facebook κάντε κλίκ εδώ Τέλος μπορείτε να με προσθέσετε στο google plus στο Gwgoyla Nsg .

9 σχόλια

mia maria είπε...

Αχ, έχω χρόνια να φάω! Πολύ λαχταριστό, να είσαι καλά που μου το θύμισες!

zoyzoy είπε...

Δεν το'χω φτιάξει!
Τα φοβάμαι τα μύδια, ξέρω όσο τα βράζεις σφίγγουν περισσότερο!
Τόσο πολύ ώρα θέλουν βράσιμο??

Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά:))

gwgoyla είπε...

Να'σαι καλα mia maria,πιστεψε με..ειναι νοστιμοτατο..σε ευχαριστω πολυ,φιλια!!!

gwgoyla είπε...

Ζουζου μου,μη τα φοβασαι..εσυ που ζεις και σε νησι?σιγουρα θα εχεις καποιον δικο σου ψαρα..το συνολο βρασμου,ειναι το πολυ 20 λεπτα..και πιστεψε με δεν ηταν καθολου σκληρα.σε ευχαριστω, καλο βραδυ,φιλακια πολλα!!!

KANTHAR0S είπε...

Από τα αγαπημένα μου φαγητά.

gwgoyla είπε...

Ναι ειναι λατρεμενο φαγητο... αν και μερικοι ειναι επιφυλακτικοι με τα μυδια.Καλο βραδυ kantharos.

χρυσάνθη είπε...

Καλώς σε βρήκα γλυκιά μου Γωγούλα!!!Πολύ όμορφο και νοικοκυρεμένο το σπιτάκι σου!!!Θα τα λέμε συχνά, αφού είμαι λάτρης της μαγειρικής και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής!!!!!Φιλάκια!!!

gwgoyla είπε...

Καλως ορισες χρυσανθη μου,σε ευχαριστω πολυ που με τιμησες..καλο βραδυ να εχεις..φιλια!!!

Taste Advisor είπε...

Νόστιμο και μυρωδάτο και πολύ περιγραφικό.
Φιλιά