Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!
Home » , » ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ!!!

ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 | 7:00:00 π.μ.

Μυρωδατα,αφρατα και τραγανα συγχρονως μπισκοτα με αρωματικο βουτυρο και κορν φλεικς για το γαλα των μικρων,αλλα και τον καφε των μεγαλων!!!
Δοκιμαστε τα!!!
ΥΛΙΚΑ (48 περιπου μπισκοτα)
250 γρ.βουτυρο αρωματικο(εγω εβαλα milbona)σε θερμοκρασια δωματιου
1 κουπα ζαχαρη
2 αυγα
1 καψουλα βανιλια
1 σφηνακι κονιακ
1 κουπα κορν φλεικς ρυζιου και σιταριου ολικης
2 1/2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
2 κ.γλυκου μπαιικιν παουντερ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το βουτυρο στον καδο του μιξερ και το χτυπαμε για λιγο μεχρι να απλωσει.
Κατοπιν ριχνουμε την ζαχαρη 
συνεχιζοντας το χτυπημα,ριχνουμε τα αυγα ενα ενα αφου εχει απορροφηθει το πρωτο,και χτυπαμε καλα μεχρι να αφρατεψει το μιγμα.
Στην συνεχεια ριχνουμε την βανιλια το μπαιικιν το κονιακ συνεχιζοντας το χτυπημα
 και τελος ριχνουμε κορν φλεικς με αλευρι 
ανακατευουμε πολυ καλα και το μιγμα ειναι ετοιμο.
Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινες του φουρνου,βαζουμε σε κορνε ζαχαροπλαστικης με μεγαλο στομιο μιγμα και κοβουμε μικρες μπουκιες αφηνοντας ενα περιθωριο μεταξυ τους γιατι κατα το ψησιμο απλωνουν,
 και ψηνουμε για 14-15 λεπτα στον αερα στους 180 βαθμους.Αν τα πιασετε απο πανω και ειναι μαλακα αλλα εχουν παρει χρωμα ειναι ετοιμα, μολις κρυωσουν θα ειναι τραγανα.
Τα βγαζουμε απο το φουρνο τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα φυλαμε σε μπισκοτιερα η'μεταλλικο κουτι καλα κλεισμενα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

2 σχόλια :

  1. Γωγούλα μου πρέπει να είναι πολύ νόστιμα και τα λιγουρεύτηκα!!!!!!!
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα γνωρίζω..τα είχα φάει πριν χρόνια...ειναι πολύ νόστιμα και μυρωδάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή