Νόστιμες...
Δοκιμασμένες Συνταγές...
με αναλυτικές οδηγίες Βήμα-Βήμα!

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ!!!

Written By Gwgoyla Nsg on Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:23:00 π.μ.

Υπεροχες,μυρωδατες,πεντανοστιμες πατατες φουρνου
με υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους για να συνοδεψουν απιστευτα
ψητα κρεατικα αλλα και για κυριως γευμα με πρασινη σαλατα.
Δικες σας!!!

ΥΛΙΚΑ
6 μεγαλουτσικες πατατες ελαφρα βρασμενες και κομμενες σε τεταρτα
1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1 πρασινη πιπερια ψιλοκομμενη
300 γρ.μπεικον  κομμενο σε μετρια κομματια
250 γρ.φρεσκια μοτσαρελα κομμενη σε κομματακια
150 γρ.μινι τοματινια κομμενα στα δυο
200 γρ.κρεμα γαλακτος
200 γρ.τριμμενο τυρι γκουντα
Λιγα φυλλα φρεσκου βασιλικου ψιλοκομμενα
Αλατι
Φρεσκοτριμμενο πιπερι
Ριγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αντικολλητικο τηγανι που εχει καψει καλα βαζουμε το μπεικον και το ψηνουμε μεχρι να παρει ελαφρυ χρωμα
και βγαλει λιγο απο το λιπος του.
Τοτε προσθετουμε κρεμμυδι,πιπερια και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν ελαφρα.
Στη συνεχεια προσθετουμε τα τοματινια σωταροντας τα ολα μαζι,
μεχρι να μαραθουν και αυτα ελαφρως.
Προσθετουμε τον βασιλικο,πιπερι ανακατευουμε και αφαιρουμε απο την φωτια.
Προσθετουμε την μοτσαρελα και ανακατευουμε.
Σε πυρεξ εχουμε στρωσει τις μισοβρασμενες και κομμενες πατατες και ριχνουμε τα υλικα μας απο το τηγανι.
Προσθετουμε αλατι ριγανη και τα ανακατευουμε ολα μαζι.
Ριχνουμε σε ολη την επιφανεια την κρεμα γαλακτος
 και πασπαλιζουμε με το τριμμενο τυρι.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους για 40-45 λεπτα μεχρι να ψηθουν οι πατατες
και δημιουργηθει μια πολυ ωραια κρουστα στην επιφανεια
 και κατοπιν σερβιρουμε!!!


Home » , » ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!